Wie?!

Suzanne Burdorf (1988) begon al op jonge leeftijd met zingen en schrijven over lief en leed, het weer en de slechte eigenschappen van mannen. Na gezongen te hebben bij het Kathedrale Koor Utrecht en diverse pop-, jazz- en rockbands, vond ze het tijd voor iets anders. Sinds de zomer van 2013 heeft ze zich volledig toegelegd op eigen werk. Met (of zonder) haar nieuwe band, waarmee ze zowel Engels- als Nederlandstalige liedjes ten gehore brengt, dwarrelt ze vrolijk door jazz, pop en kleinkunst.

DSC00780_new

 

Suzanne wordt regelmatig bijgestaan door de volgende muzikanten:

Open podium Leidse Volkshuis11

Werner van Rossum bespeelt zo ongeveer alles wat snaren heeft, en meer. Bij Songs by Suzy is hij over het algemeen te bewonderen op basukelele en sinds kort ook op contrabas!

 

Jesse3

 

Jesse Wichers Schreur is kampioen zoveel mogelijk muziekinstrumenten laden op een enkele fiets. Daarnaast voorziet hij deze band van de nodige ritmische begeleiding op cajon en andere uitheemse percussie-instrumenten.

 

 

 

Josefien van Pelt verzorgt met haar mooie stemmetje de achtergrondvocalen en bedient daarnaast op professionele wijze de bellen, of mocht het zo uitkomen, de kazoo.        

                                                         josefien                       

Jesper Doolaard en Brian Sinnema vertegenwoordigen samen de blazerssectie.                                                                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *